210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Αποθετική Ζημία Εμπορικού Αντιπροσώπου που απώλεσε την εργασία του λόγω του τραυματισμού του

Αποθετική Ζημία Εμπορικού Αντιπροσώπου

που απώλεσε την εργασία του λόγω του τραυματισμού του

μέχρι και την ανεύρεση ΝΕΑΣ εργασίας

 

  Ο ενάγων (παθών) εξαιτίας του τραυματισμού του παρέμεινε ανίκανος προς εργασία για ένα μήνα, με συνέπεια η μόνιμη συνεργασία που είχε με συγκεκριμένη ΕΠΕ  να διακοπεί και να αντικατασταθεί από άλλο εμπορικό αντιπρόσωπο. Μετά την λήξη του χρόνου ανικανότητάς του για εργασία, μπόρεσε μετά και από παρέλευση τεσσάρων μηνών να αρχίσει νέα συνεργασία με άλλη Εταιρία. Με την κατωτέρω δημοσιευόμενη απόφαση επιδικάσθηκε σ΄αυτόν για την απώλεια των εισοδημάτων του από του ατυχήματός και μέχρι του χρόνου ανευρέσεως νέας εργασίας σχετικό κονδύλιο (5 μηνών Χ 1.800 ευρώ = 9.000 ευρώ).

 (Σημ. . Η κατωτέρω απόφαση εξοφλήθη ολοσχερώς  από την Ασφαλιστική Εταιρεία με παραίτηση των διαδίκων από το δικαίωμα ασκήσεως ένδικων μέσων κατά της ανωτέρω αποφάσεως).

 

 

Σύγκρουση Καθέτως Κινουμένων

Παραβίαση ΣΤΟΠ

 

 Αποκλειστική υπαιτιότητα  του παραβιάσαντος πινακίδα ΣΤΟΠ (παράβαση διατάξεων των άρθρων 12 παρ. 1, 26 παρ. 4, σε συνδ. με 4 παρ. 3/Ρ-2 ν.2696/1999) την οποία ομολογούν και οι εναγόμενοι.

 

Ολική Καταστροφή Οχήματος

  

Κρίθηκε ότι ι η επιδιόρθωση  του βλαβέντος οχήματος καθίστατο τεχνικά αδύνατη και η τυχόν δαπάνη επισκευής του υπερβαίνει την αγοραστική αξία του.

 

 

Απόφ. Μον. Πρ.

 

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της απόφασης μαζί με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις θα πρέπει να είστε συνδρομητής στην Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου ή στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων με πάνω από 10.000 χρήστες. 

 

 Εάν επιθυμείτε να γίνεται τώρα συνδρομητής και να λάβετε άμεσα στο email σας και σύνοψη της σημαντικότερης Νομολογίας- Αρθρογραφίας - Νομοθεσίας  των τελευταίων μηνών  

 

τότε πατήστε εδώ (Για εγγραφή στο περιοδικό).

 

ή  πατήστε εδώ (Για εγγραφή στην Τράπεζα Πληροφοριών).

 

Για άμεση επικοινωνία καλέστε το 210.9833010 ή το 6977.000500  Email:  info@esd.gr

 

Εάν είστε συνδρομητής πατήστε το σύνδεσμο από κάτω και συμπληρώστε τους κωδικούς σας.

 

Αποθετική Ζημία μαθητευόμενου οδοντοτεχνίτη : Για περισσότερα πατήστε εδώ

 

...

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.