210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων σε Πυλωτή Οικοδομής - Δεν αποτελούν Διηρημένες ιδιοκτησίες οι κείμενες σε πυλωτές.

Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων

σε Πυλωτή Οικοδομής

Δεν αποτελούν Διηρημένες ιδιοκτησίες

οι κείμενες σε πυλωτές (1)

 

 Για τον υπολογισμό του συντελεστή δόμησης που πραγματοποιείται στο οικόπεδο δεν προσμετράται ο ελεύθερος και υπαίθριος χώρος που δημιουργείται, όταν το κτίριο κατασκευάζεται σε υποστυλώματα υπό τις προυποθέσεις όπως που ορίζει όμως που ορίζει ο ΓΟΚ 1985.

 

 

Αναιρετική διαδικασία κατ΄άρθ.559 αρ. 19 ΚΠολΔ

Μη εφικτός ο αναιρετικός έλεγχος για την ορθή ή μη εφαρμογή διατάξεων του ΓΟΚ 85

 

  Δεκτός ως βάσιμος πρέπει να γίνει ο λόγος αναιρέσεως από το 559 αρ. 19 του ΚΠολΔ, διότι το Εφετείο δεν διευκρινίζει, αν η πυλωτή προβλέπεται από την οικοδομική άδεια να καταλαμβάνει ολόκληρο το ισόγειο του κτιρίου ή αν προβλέπεται να καταλαμβάνει μόνο το 50% του ισογείου.   Ενόψει των ελλείψεων αυτών της προσβαλλόμενης απόφασης δεν καθίσταται εφικτός ο αναιρετικός έλεγχος  για την ορθή ή μη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του ΓΟΚ 85.

 

 

Απουσία αναιρεσιβλήτου

Συνέχιση της δίκης εφόσον κλητεύθηκε νόμιμα

Νόμιμη Κλήτευση αναιρεσιβλήτου

 

Εάν κατά την συζήτηση της αιτήσεως αναιρέσεως, απουσιάζει ο αναιρεσίβλητος, και ο αναιρεσείων έχει ήδη επιδώσει νόμιμα στον αναιρεσίβλητο αντίγραφο της αίτησης αναιρέσεως, με κλήση προς συζήτηση, το δικαστήριο συνεχίζει νόμιμα την συζήτηση της υπόθεσης, παρά την απουσία του αναιρεσίβλητου.

 

 

ΑΠ......

 

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της απόφασης μαζί με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις θα πρέπει να είστε συνδρομητής στην Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου ή στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων με πάνω από 10.000 χρήστες. 

 

Εάν είστε συνδρομητής πατήστε το σύνδεσμο λίγο πιό κάτω με την ένδειξη (Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ) και συμπληρώστε τους κωδικούς σας. 

 

 

 

Εάν δεν τους έχετε ακόμα προμηθευτεί και συμπληρώστε επικοινωνήστε στο 210.9833010 ή στο 6977.000500

 

 

 

Εάν επιθυμείτε να γίνεται τώρα συνδρομητής  και να ενημερώνεστε πρώτοι και υπεύθυνα  μέσα απο τις στήλες του περιοδικού τότε πατήστε εδώ (Για εγγραφή στο περιοδικό)  καθώς επίσης και για να λάμβανετε άμεσα στο email σας ειδήσεις νομικού ενδιαφέροντος ,σχολιασμένη επίκαιρη νομολογία ,και νομικά άρθρα και σύνοψη της σημαντικότερης Νομολογίας- Αρθρογραφίας -Νομοθεσίας  των τελευταίων μηνών

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ_ΕΓΓΡΑΦΗ.png_04-01-2013-2Για να παρακαλουθήσετε Video επίδειξη λειτουργίας της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων By Google Σχολιασμένης Νομολογίας με παράθεση των Contra αποφάσεων ανά απόφαση  πατήστε εδώ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης :Τροχαία με Οχήματα Δημοσίου - Αρμοδιότητα πάντα των Πολιτικών Δικαστηρίων 

 

...

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.