210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 09:35

Νέα ανάκληση άδειας Ασφαλιστικής Εταιρείας ΝΕΟ

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εποπτική αρχή της Δανίας Finanstilsynet (Danish Financial Supervisory Authority), σε νεότερη ενημέρωση για την ασφαλιστική επιχείρηση ALPHA INSURANCE A/S με έδρα στη Δανία, ανακοίνωσε ότι ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης στις

31 Μαΐου 2018.

Στην Ελλάδα, όπου η ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών (ΕΠΥ), οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες σχετικά με την ισχύ των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και τον προγραμματισμό πληρωμής των ζημιών μπορούν να απευθύνονται στον ειδικό αντιπρόσωπο Eurostatus Ασφάλειες ΑΕ (τηλ. 216-4004100, fax 216- 4004198, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

BANNER ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ esd 1200x628 1 ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ.jpg

Για να είστε πάντα πρώτοι για ότι συμβαίνει όταν συμβαίνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Με την εγγραφή σας στη μηνιαία έκδοση της Επιθεώρησης Συγκοινωνιακού Δικαίου ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση για 6 μήνες στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων Σχολιασμένης νομολογίας με παράθεση των Contra αποφάσεων ανά απόφαση.

Για να συμπληρώστε την φόρμα και να σας αποσταλούν την επομένη ημέρα τα τεύχη μαζί με τους κωδικούς πατήστε εδώ: 
https://www.esd.gr/eggrafi-sto-periodiko

Τώρα και σε ψηφιακή μορφή.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ Σχολιασμένης Νομολογίας με παράθεση των Contra αποφάσεων ανά απόφαση και εβδομαδιαία νομική ενημέρωση σε όλο το εύρος του Δικαίου.

Διαβάστηκε 419 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 09:50
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.