210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 20:47

Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας - Γνωρίζεις τα πλεονεκτήματα εγγραφής; ΝΕΟ

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

University of Nιcosia 

Πλεονεκτήματα εγγραφής

Προσφέρει προγράμματα σπουδών τόσο στην ελληνική όσο και την  αγγλική γλώσσα. 

Οι τίτλοι σπουδών Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (πτυχίο, μεταπτυχιακά, διδακτορικό) τυγχάνουν πλήρους αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμοι και αντίστοιχοι προς τους τίτλους των ελληνικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. 

Με την απόκτηση πτυχίου, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν, ώστε να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους, στους Ελληνικούς Δικηγορικούς Συλλόγους.

Οι φοιτητές του Ελληνικού Δικαίου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα κατεύθυνσης Κυπριακού Δικαίου. Πέρα από τη λήψη πιστοποιητικού παρακολούθησης, επιτυγχάνοντας στις εξετάσεις του Κυπριακού Νομικού Συμβουλίου και εφόσον εγγραφούν στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, οι απόφοιτοι αποκτούν άδεια εξάσκησης επαγγέλματος για την Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα ως κοινοτικοί δικηγόροι.

 Δυνατότητα διαμονής στα UNIC Residences τη μεγαλύτερη φοιτητική εστία στην Κύπρο και μια από τις πιο λειτουργικές και ολοκληρωμένες εστίες στην Ευρώπη, με πρωτοπόρα αρχιτεκτονική και μοντέρνα αισθητική.

Ακόμα το σκέφτεσαι ;

Για εγγραφή πατήστε εδώ

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Για την φοιτητική εστία πατήστε εδώ 

UNIC RESIDENCE six student residence 0

Διαβάστηκε 1613 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 21:41
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.