Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 01:00

Πτώχευσε η Qudos Insurance

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΤτΕ: Πτώχευσε η Qudos Insurance

Σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδας αναφέρει ότι η ασφαλιστική επιχείρηση Qudos Insurance A/S με έδρα τη Δανία πτώχευσε.

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

Η εποπτική αρχή της Δανίας Finanstilsynet (Danish Financial Supervisory Authority) ανακοίνωσε την πτώχευση στις 20.12.2018 της ασφαλιστικής επιχείρησης Qudos Insurance A/S, με έδρα στη Δανία.

Η DFSA ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους να ακυρώσουν τα συμβόλαιά τους και να αποταθούν σε άλλη ασφαλιστική επιχείρηση. Τυχόν υφιστάμενα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα ακυρωθούν τρεις μήνες μετά την πτώχευση.

Το Επικουρικό Ταμείο της Δανίας Garantifonden (Danish Guarantee Fund for Non-Life Insurance Companies) θα καλύπτει ζημίες που έχουν αναγγελθεί στην Qudos πριν από τις 20.12.2018 και θα αναγγελθούν σε αυτό μέχρι τις 20.6.2019. Το Ταμείο θα ενημερώνει διαρκώς τους δικαιούχους ασφαλίσματος με ανακοινώσεις στον ιστότοπό του http://www.skadesgarantifonden.dk/Sider/Forside.aspx.

Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείτο με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), με ειδικό αντιπρόσωπο την εταιρεία Qudos Ελλάς ΕΠΕ (τηλ. 216-4004150, fax 216-4004198, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της εποπτικής αρχής της Δανίας (στα αγγλικά).

Διαβάστηκε 306 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια