210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 22:55

Ανακοίνωση για την ηλεκτρονική κατάθεση και λήψη προτάσεων και σχετικών του αντιδίκου στη νέα τακτική διαδικασία Μονομελούς και Πολυμελούς Πρωτοδικείου ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κατόπιν συνεννόησης του ΔΣΑ με το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών, για την λήψη προτάσεων και σχετικών του αντιδίκου, που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά στην νέα τακτική διαδικασία Μονομελούς και Πολυμελούς Πρωτοδικείου, υπάρχει η εξής δυνατότητα:

Κάθε συνάδελφος που επιθυμεί να λάβει τις προτάσεις και τα προσκομισθέντα σχετικά του αντιδίκου του, σε ηλεκτρονική μορφή, μπορεί να προσέρχεται στην οικεία γραμματεία (Κτήριο 3), όπου προκατατίθενται οι προτάσεις και τα σχετικά, και να λαμβάνει αυτά σε ηλεκτρονική μορφή σε αποθηκευτική μονάδα - usb stick του ιδίου.

Η Γραμματεία των Δικαστηρίων δεν υποχρεούται να εκτυπώνει τα σχετικά και τις προτάσεις, που έχουν κατατεθεί ηλεκτρονικά.

Ο ΔΣΑ, προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστερήσεων των συναδέλφων, ενθαρρύνει, στο πλαίσιο συναδελφικής, δεοντολογικής συμπεριφοράς, να ανταλλάσσονται οι προτάσεις και τα σχετικά που έχουν κατατεθεί ηλεκτρονικά με ασφαλές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ των συναδέλφων.

Επισημαίνεται ότι στους αντιδίκους πρέπει να αποστέλλονται μόνο τα κατατεθέντα σχετικά και προτάσεις, που φέρουν ψηφιακή υπογραφή του γραμματέα, καθώς με τον τρόπο αυτό πιστοποιείται η κατάθεσή τους.

 

 

 

Πηγή : dsa.gr

Διαβάστηκε 465 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.