facebook
Αρχική Νομολογία Ανακοινώσεις ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ Τ.Ν.Π. ο ΣΟΛΩΝ

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ Τ.Ν.Π. ο ΣΟΛΩΝ

ΕΛΕΝΗ facebook_new.jpg

ΕΛΕΝΗ facebook_new.jpg

Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών o Σόλων

Η μόνη Βάση Δεδομένων σχολιασμένης Νομολογίας

Κάθε απόφαση δεν συνοδεύεται απλά από μια μικρή περίληψη, αλλά εκτενή και συνοδεύεται από Σχόλια και παρατηρήσεις καθώς και υποδείξεις προς τους νομικούς παραστάτες που καθ’ οδηγούν στην αποφυγή δικονομικών σφαλμάτων.

Επίσης σε κάθε απόφαση μετά τα σχόλια και της παρατηρήσεις της συντακτική ομάδας παρατίθεται και η Contra νομολογία δίνοντας έτσι στον χρήστη η δυνατότητα διερεύνησης της νομολογίας του αντιδίκου.

Σήμερα χρησιμοποιόντας την αιχμή της τεχνολογίας ανακοινώνουμε στο Νομικό Κόσμο ότι ο Σόλων είναι η μοναδική Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών που ο χρήστης μπορεί να υποβάλει ολόκληρο νομικό ερώτημα και όχι απλές λέξεις και να τον καθ οδηγήσει σε Ad-hoc Νομολογία και Άθρογραφία.

Τέλος κάθε μέλος ενημερώνεται εβδομαδιαία στο email του για ότι πιο επίκαιρο προκύπτει σε Νομολογία, Αρθρογραφία και Νομικά Νέα σε όλο το εύρος του Δικαίου.

Σήμερα την Τ.Ν.Π. Ο Σόλων εμπιστεύονται πάνω από 12.000 νομικοί (Δικηγόροι, Δικαστικοί, Δικηγορικοί Σύλλογοι κλπ.)

Με την εγγραφή σας στην Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου με ετήσια συνδρομή 95ε για την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση ΔΩΡΟ 6 μήνες πρόσβαση στην Τ.Ν.Π. Ο Σόλων και 12 μήνες πρόσβαση με κωδικό στην εβδομαδιαία ενημέρωση – NEWSLETTER

Για την Πασχάλια Προσφορά πατήστε εδώ

Και αφού συμπληρώσετε την φόρμα θα σας καλέσουμε για να σας αποστείλουμε μαζί με τα τεύχη και τους Δωρεάν κωδικούς Πρόσβασης.