210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 15:39

ΔΣΑ: Πότε θα γίνει η καταβολή των αποζημιώσεων δικαστικών αντιπροσώπων για Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σημαντική εκλογική ανακοίνωση: Καταβολή αποζημιώσεων δικαστικών αντιπροσώπων Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών

Α) Σε συνέχεια της χθεσινής επικοινωνίας του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλογών Ελλάδος και του Δ.Σ.Α., Δημήτρη Βερβεσού με το νέο υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, σχετικά με την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων των δικαστικών αντιπροσώπων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές α΄ και β΄ γύρου και τις Ευρωεκλογές της 26/5/2019 και 2/6/2019, ο Υπουργός ενημέρωσε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, η καταβολή των αποζημιώσεων που αφορούν στην 1η Κυριακή των ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, ενώ η καταβολή των αποζημιώσεων για την 2η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί, για όσους δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν προβεί στην καταχώριση των στοιχείων τους στην ειδική εφαρμογή του πληροφοριακού συστήματος της ΓΓΠΣ www.gsis.gr , μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

Β) Επίσης, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που διορίστηκαν εκτός νομού και δεν προσήλθαν μέχρι την 7/6/2019 στην Τράπεζα Πειραιώς για την είσπραξη της εκλογικής αποζημίωσης, πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών με τα εξής δικαιολογητικά, προς το σκοπό είσπραξης της αποζημίωσης:

1. Αίτηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών, Δ/νση Προϋπολογισμού και Οικονομικής Διαχείρισης, Σταδίου 27, 10183, Αθήνα ή ιδιοχείρως στη γραμματεία του ΥΠ.ΕΣ. Σταδίου 27, 1ος όροφος. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά και ευκρινώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου, προκειμένου να είναι εφικτή η ταυτοποίησή του: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΦΜ, ΑΔΤ κ.λπ.

2. Πρωτότυπο έγγραφο διορισμού ή ακριβές φωτοαντίγραφο εκ του πρωτοτύπου για τις περιπτώσεις που οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν έχουν προπληρωθεί καθόλου από την Τράπεζα Πειραιώς, ή φωτοαντίγραφο του αρχικού εγγράφου διορισμού με σφραγίδα της Τράπεζας Πειραιώς, στις περιπτώσεις που έχουν προπληρωθεί μόνο για την 1η Κυριακή.

3. Πρωτότυπη διατακτική.

4. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

5. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ στο οποίο να φαίνεται ο Α.Φ.Μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ΕΚΤΟΣ έδρας Δικαστικοί Αντιπρόσωποι, θα πρέπει και αυτοί, να καταχωρήσουν τα στοιχεία για τους Γραμματείς/Διερμηνείς που χρησιμοποίησαν και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες. (βλ. σχετικά εδώ: https://www.minfin.gr/elections2019)

Πηγή: dsa.gr
Διαβάστηκε 1027 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.