facebook
Αρχική Νομολογία Ανακοινώσεις Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας Προσκαλεί σε Ημέρες Γνωριμίας στην Ελλάδα Αύγουστος – Σεππτέμβριος 2019

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας Προσκαλεί σε Ημέρες Γνωριμίας στην Ελλάδα Αύγουστος – Σεππτέμβριος 2019

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλεί σε Ημέρες Γνωριμίας στην Ελλάδα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ακαδημαϊκό προσωπικό και έμπειροι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση σχετικά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο κατατάσσεται από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings, στον αριθμό 91 στην Περιφέρεια της Αναδυόμενης Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας (EECA) για το 2019.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να κάνετε δωρεάν το εξειδικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ», προκειμένου να προσδιοριστούν οι κατευθύνσεις και το επάγγελμα που σας ταιριάζει.

Στις Ημέρες Γνωριμίας θα παρευρίσκεται το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να παρέχει πληροφόρηση και να απαντήσει ερωτήσεις σχετικά με:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΛΗ / ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Grand Serai Congress & Spa, Δωδώνης 33 Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, 19:00 Γενική παρουσίαση
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, Astir Egnatia Alexandroupolis, Πάρκο Εγνατίας Δευτέρα 26 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και τη Νομική Σχολή.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ, Δημαρχείο Καστοριάς, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο Τρίτη 27 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση
ΔΡΑΜΑ, Hydrama Grand Hotel, Αγίας Βαρβάρας 11 Τρίτη 27 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση και εξειδικευμένες απαντήσεις για τη Νομική Σχολή.
ΡΕΘΥΜΝΟ, Achillion Palace, Γιαμπουδάκη 27 Τρίτη 27 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Νομική Σχολή και τη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών (Τμήμα Ψυχολογίας).
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Electra Palace, Πλατεία Αριστοτέλους 9 Τετάρτη 28 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται Πρόεδροι και Κοσμήτορες της Νομικής Σχολής, Σχολής Επιστημών και Μηχανικής, Σχολής Επιστημών Αγωγής και Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες.
ΣΕΡΡΕΣ, Philippos Xenia Hotel, Αγίας Σοφίας 1 Τετάρτη 28 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση και εξειδικευμένες απαντήσεις για τη Νομική Σχολή.
ΑΘΗΝΑ, Γραφεία Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Λεωφ. Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό Τετάρτη 28 Αυγούστου, 19:00 Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με κύριο ομιλητή τον Πρύτανη Καθηγητή Φίλιππο Πουγιούτα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές των Τμημάτων Επιστημών Υγείας και Μηχανικής καθώς και έμπειροι σύμβουλοι έτσι ώστε να απαντήσουν σε εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με όλα τα προγράμματα σπουδών.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Κέντρο Νεότητας Αγίου Τίτου & Κέντρο Μάθησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Επιμενίδου 3 Τετάρτη 28 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Νομική Σχολή και Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών (Τμήμα Ψυχολογίας).
ΛΑΡΙΣΑ, Divani Palace Larissa, Παπαναστασίου 19 Πέμπτη 29 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής (Τμήμα Μουσικής και Χορού).
ΚΟΖΑΝΗ, Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, Κωνσταντίνου Δαβάκη 9 Πέμπτη 29 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Νομική Σχολή.
ΡΟΔΟΣ, Best Western Plus Hotel Plaza, Ιερού Λόχου 7 Πέμπτη 29 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής.
ΒΟΛΟΣ, Domotel Xenia Volos, Πλαστήρα 1 Παρασκευή 30 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση
ΚΩΣ, Alexandra Hotel, 25ης Μαρτίου 16 Παρασκευή 30 Αυγούστου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής.
ΤΡΙΠΟΛΗ, Ξενοδοχείο Ανακτορικόν, Εθνικής Αντίστασης 48 Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, 19:00 Γενική παρουσίαση
ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Blue Sea Hotel, Π. Κουντουριώτη 91 Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, 19:00 Γενική παρουσίαση
ΠΑΤΡΑ, Hotel Byzantino, Ρήγα Φεραίου 106 Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Νομική Σχολή και τη Σχολή Επιστημών και Μηχανικής (Τμήμα Επιστημών και Υγείας).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Κέντρο Νεότητας Αγίου Τίτου & Κέντρο Μάθησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Επιμενίδου 3 Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών και Μηχανικής (Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας, Τμήμα Μηχανικής και Τμήμα Πληροφορικής) και τη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών (Τμήμα Αρχιτεκτονικής).
ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασιλέως Γεωργίου 1 Σύνταγμα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, 19:00 Εκδήλωση Νομικής Σχολής με θέμα “Νομικές Σπουδές και Επαγγελματικές Προοπτικές”.
Παρουσίαση των προγραμμάτων με ομιλητές τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής Αχιλλέα Αιμιλιανίδη και καθηγητές της Σχολής, οι οποίοι θα απαντήσουν σε εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα της Νομικής Σχολής. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διακεκριμένοι καλεσμένοι, όπου θα απευθύνουν χαιρετισμό.
ΧΑΝΙΑ, Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΙΑ, Κυδωνίας 69 Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, 19:00 Γενική παρουσίαση
ΧΑΛΚΙΔΑ, Lucy Hotel, Βουδούρη 10 Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, 19:00 Γενική παρουσίαση. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται καθηγητές για να δώσουν εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών και Μηχανικής (Τμήμα Μηχανικής).
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Akademia, Περίπτερο 3 Σάββατο 7 με Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα βρίσκεται στην 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Για ώρες λειτουργίας και περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική ανακοίνωση
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου,
19:00
Εκδήλωση Νομικής Σχολής σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου με θέμα «Η Σύγχρονη Αποκεντρωμένη Ψηφιακή Τεχνολογία και το Δίκαιο. Θεσμικές Προκλήσεις και Αναγκαιότητες».
Παρουσίαση των προγραμμάτων με καθηγητές της Σχολής, οι οποίοι θα απαντήσουν σε εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα της Νομικής Σχολής. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διακεκριμένοι καλεσμένοι, όπου θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας
Λεωφ. Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό, 15451, Αθήνα
801 100 2345 – 210 6748293 | greece.admissions@unic.ac.cy | www.unic.ac.cy

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο θα απαντηθούν πολλές από τις ερωτήσεις σας πριν να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Για Πληροφορίες πατήστε εδώ