210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 12:53

Νομικές Σπουδές και Επαγγελματικές Προοπτικές Σε ημερίδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δελτίο Τύπου

29/08/2019

Νομικές Σπουδές και Επαγγελματικές Προοπτικές

Σε ημερίδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα

Την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο King George, Σύνταγμα, Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί χαιρετισμός από διακεκριμένους αντιπροσώπους του νομικού επαγγέλματος στην Ελλάδα και αναλυτική παρουσίαση των σύγχρονων προκλήσεων των νομικών σπουδών και των επαγγελματικών τους προοπτικών από τον Κοσμήτορα και καθηγητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση των προγραμμάτων της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου, η οποία διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στις νομικές σπουδές και πάνω από 1,300 φοιτητές. Η Σχολή προσφέρει προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και οι τίτλοι σπουδών των αποφοίτων της τυγχάνουν αξιολόγησης/αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής στοχεύουν στο να εφοδιάσουν τους φοιτητές με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, έτσι ώστε να διασφαλίσουν αξιόλογες επαγγελματικές θέσεις: δικηγόροι, δικαστές, νομικοί σύμβουλοι, διευθυντικές θέσεις σε ιδιωτικές και πολυεθνικές εταιρείες και δημόσιοι αξιωματούχοι.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό οι:

  • Αργύρης Καρράς – Ομότιμος Καθηγητής Νομικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τέως Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κυβέρνησης
  • Μιχάλης Μαργαρίτης – Αεροπαγίτης ε.τ και ad hoc Δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
  • Κωνσταντίνος Χριστοδούλου – Καθηγητής Νομικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:

  • Αχιλλεύς Αιμιλιανίδης – Κοσμήτορας Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας
  • Νέστωρ Κουράκης – Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας
  • Ειρήνη Σταματούδη – Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 8011001212 και 2106748293 ή στην Ηλ. Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Ακόμα, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες πριν την εκδήλωση μέσω της ιστοσελίδας: https://www.unic.ac.cy/event/imerida-nomikis-scholis-stin-athina-september-2019/.

Διαβάστηκε 308 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.