210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 23:44

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  ΤΟ ΤΡΟΧΑΊΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩ ΜΕΡΩΝ.

  ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

   Συνεχίζετε η δυνατότητα Παρακολούθησης εξ αποστάσεως, από το χώρο σας, του Συνεδρίου                                                                  Το Τροχαίο Ατύχημα Αστική και Ποινική Ευθύνη που διεξήχθη 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2019 μέσω διαδικτύου με Live Streaming μέχρι      της 13/11/2019.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης που δώσατε στην παρακολούθηση μέσω Live Streaming του Πανελληνίου Νομικού Συνεδρίου το Τροχαίο Ατύχημα Αστική και ποινική Ευθύνη των Εμπλεκομένων Μερών.
Τα δεκάδες καθημερινά αιτήματα σας, μας ανάγκασαν να παρατείνομε στην πλατφόρμα του www.esd.gr την  δυνατότητα παρακολούθησης του, για ένα μήνα ακόμα μέχρι της 13/11/2019.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν κωδικό πρόσβασης για να παρακολουθήσουν το συνέδριο ή όποια ενότητα επιθυμούν πατήστε εδώ

Για Δωρεάν δοκιμαστική εγγραφή στην Τ.Ν.Π. ο Σόλων (Τη μόνη Σχολιασμένης Νομολογίας και με παράθεση των Contra αποφάσεων ανά απόφαση) που από 01-10-2019 διεύρυνε την πρόσβαση του και σε όλη την Νομοθεσία πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

NEO BANNER ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΡΣΙΤΑ

Διαβάστηκε 172 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.