210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 16:32

Πλεονεκτήματα Τμήματος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

UNIC BANNER ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FB PostB

Πλεονεκτήματα Τμήματος Νομικής

 

Το σύστημα διδασκαλίας, βαθμολόγησης και αξιολόγησης στο τμήμα Νομικής, διέπεται από κάποιους βασικούς άξονες οι οποίοι είναι κοινοί για όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Α) Υπάρχει συνεχής αξιολόγηση των φοιτητών καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου και ο τελικός βαθμός είναι το αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης και όχι μόνο της τελικής εξέτασης. Η αξιολόγηση βασίζεται στο βαθμό των ενδιάμεσων εξετάσεων, στην παρουσία του φοιτητή/τριας στην τάξη, στην εκπόνηση εργασιών και στις τελικές εξετάσεις. Με αυτό τον τρόπο ο διδάσκων/ουσα έχει μια πλήρη εικόνα για κάθε φοιτητή/τρια η οποία αντιστοιχεί στην επίδοση όλου του εξαμήνου.

Β) Η διδασκαλία γίνεται σε τμήματα έως 40 άτομα και δεν βασίζεται μόνο στο διδακτικό εγχειρίδιο. Όλοι οι διδάσκοντες είναι υποχρεωμένοι να αναρτούν στη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα (moodle) συμπληρωματικό υλικό επιπλέον του εγχειριδίου (πρακτικά θέματα, άρθρα, σημειώσεις του διδάσκοντα/ουσας) το οποίο αντιστοιχεί στις 12 διδακτικές εβδομάδες

Γ) Όλοι οι διδάσκοντες/ουσες υπόκεινται σε διαρκή αξιολόγηση από τους φοιτητές/τριες, τα εσωτερικά όργανα του Πανεπιστημίου αλλά και από τον Κυπριακό Φορέα Αξιολόγησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστηκε 118 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 18:43
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.