facebook
Αρχική Νομολογία Ανακοινώσεις Πανεπιστήμιο Λευκωσίας | International Universities Fair – 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας | International Universities Fair – 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας | International Universities Fair – 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020

Στις 8 και 9 Φεβρουαρίου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα βρίσκεται στην μεγαλύτερη έκθεση για την εκπαίδευση, International University Fair, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αθήνα | 8 Φεβρουαρίου

13:00 – 18:00

Divani Caravel Hotel

Θεσσαλονίκη | 9 Φεβρουαρίου

14:00 – 19:00

Makedonia Palace Hotel

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση σχετικά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο κατατάσσεται από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings για τα έτη 2019 και 2020, στις θέσεις 91 και 106 αντίστοιχα, στην Περιφέρεια της Αναδυόμενης Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας (EECA).

Οι σύμβουλοι θα παρέχουν πληροφορίες για τη Νομική Σχολή και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει.

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσφέρει πτυχίο νομικής το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη κατάλογο μαθημάτων τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική γλώσσα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωρισθεί από το κυπριακό Νομικό Συμβούλιο για σκοπούς επαγγελματικής αναγνώρισης των αποφοίτων του, καθώς και από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και ομοταγές πανεπιστημιακό ίδρυμα με τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. Επίσης, διατηρεί ειδική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα μαζί με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Loyola των ΗΠΑ.