210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 12:09

Αναστολή εργασιών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών μέχρι 27 Μαρτίου 2020 ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, που έχουν ληφθεί με την Δ1α/ΓΠοικ. 18176/15.3.2020 ΚΥΑ (Β΄864/15.3.2020) για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωναϊού, επισημαίνονται τα εξής:

Οι εργασίες του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών αναστέλλονται μέχρι 27 Μαρτίου 2020.

Μέχρι τότε αναστέλλονται και όλες οι προθεσμίες, νόμιμες και δικαστικές, οι οποίες αφορούν οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη και ενέργεια, καθώς και η προθεσμία παραγραφής των συναφών αξιώσεων.

Δηλαδή δεν χάνεται καμία προθεσμία και η Γραμματεία παραμένει ανοικτή με το απολύτως, όμως, αναγκαίο προσωπικό. Οι δημόσιες συνεδριάσεις του δικαστηρίου αναστέλλονται από 16 έως 27 Μαρτίου 2020.

Εξετάζονται, όμως, κανονικά τα αιτήματα εκδόσεως προσωρινής διαταγής και οι επείγουσες αιτήσεις παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας. Η προσέλευση του κοινού στους χώρους του Δικαστηρίου για την εξέταση αιτήσεων, παροχή πληροφοριών κ.λ.π. που δεν εμπίπτουν στα αμέσως προηγούμενα αντικείμενα και μπορούν να αντιμετωπιστούν σε μεταγενέστερους χρόνους, πρέπει να αποφεύγεται.

Συνιστάται, όθεν, στους δικηγόρους και στους διαδίκους να μην προσέρχονται στο Δικαστήριο, για όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή εργασιών. Υπενθυμίζεται σχετικώς ότι η κατάθεση ενδίκων βοηθημάτων και μέσων μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά. Εξάλλου, για κάθε υπόθεση υπάρχει αριθμός ηλεκτρονικής παρακολουθήσεως, ο οποίος επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να έχουν πρόσβαση στην πορεία της υποθέσεώς τους.

Πηγή :dsa.gr

 Διαβάστε ακόμα: 
 Τώρα εκτός από την πρόσβαση σε Σχολιασμένη Νομολογία με τις Contra αποφάσεις ανά απόφαση 
 και όλη η Νομοθεσία ακόμα και εάν δεν γνωρίζουμε το Φ.Ε.Κ. ή το ΝΟΜΟ ή την Υ.α ή το Π.Δ με τον
 μοναδικό καινοτόμο τρόπο της αναζήτησης με άμεση προσπέλαση με λήμματα αναζήτησης
 
 Για την 4λεπτη επίδειξη λειτουργίας πατήστε την εικόνα 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

NEO BANNER ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΡΣΙΤΑ

Διαβάστηκε 412 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 17:00
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.