210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 09:50

Νέα βάση δεδομένων για όλα τα οχήματα αλλάζει και τον τρόπο ελέγχου για τα ανασφάλιστα ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα βάση δεδομένων για όλα τα οχήματα αλλάζει και τον τρόπο ελέγχου για τα ανασφάλιστα

Στο gov.gr θα δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα στην οποία θα είναι καταχωρημένα όλα τα οχήματα από ειδική βάση δεδομένων που δημιουργούν τα υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ.

NEO BANNER ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΡΣΙΤΑ

Στη βάση αυτή θα καταχωρούνται όλα τα οχήματα στα οποία έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και είναι στο μητρώο οχημάτων της ΑΑΔΕ καθώς και όλες οι πληροφορίες για το αν είναι σε κυκλοφορία, έχουν τεθεί σε ακινησία, αν είναι ασφαλισμένα ή αν έχει δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχο.

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο στην Βουλή  με υπουργική απόφαση ορίζονται η διαδικασία και οι λεπτομέρειες χορήγησης των στοιχείων μητρώου οχημάτων από την ΑΑΔΕ προς δημοσίευση στον ανωτέρω ειδικό ιστότοπο, αποκλειομένης της δημοσιοποίησης κάθε είδους στοιχείων ταυτότητας των ιδιοκτητών ή κατόχων των οχημάτων. Επίσης με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης ορίζονται οι πληροφορίες που θα χορηγούνται από άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς προς δημοσιοποίηση στον ιστότοπο.

 

Τ.Ν.Π. ο Σόλων Πράσινο Πορτοκαλί              Video ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ           

 Video Νομολογία

 

Πηγή:https://www.asfalisinet.gr/

 

Διαβάστηκε 284 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 18:35
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.