210 9824002 | 6977 000 500 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 18:20

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Διαδικτυακή Ενημέρωση – Q & A Sessions για Ενδιαφερόμενους από Ελλάδα ΝΕΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

UNIC SCHOOL OF LAW

UNIC ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2020

Διαδικτυακή Ενημέρωση – Q&A Sessions για
Ενδιαφερόμενους από Ελλάδα
 

Το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει σειρά διαδικτυακών συναντήσεων (Q&A Sessions) για ενδιαφερόμενους από Ελλάδα, με την τελευταία να πραγματοποιείται στις 20/01/2021.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έμπειρους σύμβουλους εισδοχής του Γραφείου Ελλάδος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τα Ελληνόφωνα τμήματα, τις υποτροφίες, τη μετάβαση και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, θέματα στέγασης, κ.α.

UNIC ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2020

Παρουσιάζουν:

20/01/2021

Εύη Λυρώνη
Ανώτερη Σύμβουλος Εισδοχής

Γραφείο Ελλάδας

Βάλια Πασπαράκη
Σύμβουλος Εισδοχής

Γραφείο Ελλάδας

Σοφία Τρουμπέτα
Ανώτερη Σύμβουλος Εισδοχής

Γραφείο Ελλάδας

Σοφία Τσιπιανίτη
Σύμβουλος Εισδοχής

Γραφείο Ελλάδας

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών: Συμπληρώστε την σχετική φόρμα εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο θα απαντηθούν πολλές από τις ερωτήσεις σας πριν να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Το Πανεπιστήμιο δέχεται αιτήσεις για εγγραφές στο Εαρινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2021, του οποίου τα μαθήματα αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Λίγα λόγια για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το πλέον διεθνοποιημένο πανεπιστήμιο στην Κύπρο με περισσότερους από 12,500 φοιτητές (εξ αποστάσεως και δια ζώσης), από 120 χώρες, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο σε αριθμό φοιτητών πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι επίσης το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη νότια Ευρώπη με κύρια γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική, καθώς και το μεγαλύτερο εκτός Ελλάδος με γλώσσα διδασκαλίας την ελληνική.

Αποτελεί δε την πρώτη επιλογή των εξ Ελλάδος φοιτητών για σπουδές στο εξωτερικό, εφόσον είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ομοταγές Πανεπιστήμιο ως προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. και οι τίτλοι σπουδών των αποφοίτων του τυγχάνουν πλήρης αξιολόγησης/αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα τα οποία το καθιστούν μια μοναδική επιλογή. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να το επιλέξετε, λόγοι για τους οποίους οι σπουδές στην Κύπρο είναι πλέον ταυτόσημες με τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, συμπεριλαμβανομένου της διεθνούς αναγνωρισμένης αριστείας του, με το Πανεπιστήμιο να συγκαταλέγεται στα 801-1000 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως από το Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021, μαζί με μόλις 8 άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας, προσφέροντας παράλληλα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και στην οικονομική πτυχή.

Διαβάστηκε 130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 18:40
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ newsletters prev1

legal bank

Newsletter

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο.